MUĞLA'nın turizm cenneti Bodrum'daki Marina Vista Bodrum Otel bünyesinde 10 gün önce 'buTeras' adıyla hizmete giren bar, ilçenin eğlence hayatına renklilik getirdi. Mekanda, Ramazam Bayramı nedeniyle düzenlenen ve İzmir Ekspress Orkestrası'nın sahne aldığı programda, izleyiceler arasında bulunan sinema ve dizi oyuncu Emre Kınay da şarkılar söyleyerek geceye renk kattı.
Marina Vista Bodrum Otel'in teras bölümünde, İstanbul gecelerinin ünlü mekanı olan eski Laila'nın sahibi Şefik Öztek tarafından 10 gün önce açılan 'buTeras' barda İzmir Ekspress Orkestrası sahne aldı. İzmir Ekspres'i dinlemeye gelenler arasında oyuncu Emre Kınay, Şebnem Özinal, Sema Keçik, Zuhal Yalçın da vardı. İzmir Ekspress Orkestrası, söylediği yerli ve yabacı şarkılarla izleyenlere güzel bir gece yaşattı.
EMRE KINAY, SAHNEDE ŞARKI SÖYLEDİ
Orkestraya zaman zaman ünlü oyuncu Emre Kınay da eşlik etti. Orkestranın solisti olan Zafer Zencirli'nin daveti üzerine sahneye gelen Kınay, Barış Manço'nun 'Alla Beni Pulla Beni' şarkısını birlikte söyledi. Kınay, "Ben zaten orada hazır bekliyordum. İyi akşamlar, herkese iyi bayramlar. Zafer solist gibi duruyor ama bu grubun solisti benim, o konuk artık" diyerek espri yaptı. Kınay, ardından Şebnem Ferah'tan 'Sil Baştan' ve Cem Karaca'nın 'Resimdeki Gözyaşları' şarkılarını tek başına söyledi. Daha sonra arkadaşlarının yanına dönen Kınay, Mazhar-Fuat- Özkan üçlüsünün 'Olduramadım' şarkısının söylendiğinde yerinde duramayıp, tekrar sahneye çıktı. Şarkının sonunda izleyenlerden büyük alkış alan Kınay, Mirkelam'dan 'Her Gece' ve yine Mazhar-Fuat-Özkan'ın 'Sakın Gelme' parçasını söyleyerek sahneyi orkestraya bıraktı. Oyuncu Sema Keçik ve Zuhal Yalçın, Kınay'ın sahne performanslarını cep telefonuyla görüntüledi.
Mekanı dolduranlar,gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

FOTOĞRAF