Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Mayıs Perşembe günü Sincik İlçesini ziyaret edecek. İlçede hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
10 Ağustos tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 95.7 oranında oy vererek, ‘Türkiye Şampiyonu’ olan Sincik ilçesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşekkür ziyareti gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın helikopter ile iniş yapacağı tahmin edilen ilçe stadı tribününe yeni koltuklar takıldı. Stadın etrafı Karayolları ekipleri tarafından sıcak asfalt yapıldı. Stadın etrafındaki duvarlar boyatıldı. Geçtiğimiz kış aylarında fırtına nedeniyle çatısı uçan kaymakamlık binasının çatısı yenilendi. Binanın dış cephesi boyatıldı. Sincik Belediyesi tarafından ilçe merkezindeki park ve yol kenarları düzeltilerek ilçe merkezi iyi bir görünüme kavuşturuldu.
Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Mayıs Perşembe günü saat 14:00’te Sincik ilçe merkezinde halka hitap edeceğini söyleyerek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ilçemizi onurlandıracak olması bizleri çok mutlu ediyor, bu Sincik halkı tarafında büyük bir coşku ve memnuniyetle karşılanmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız 21 Mayıs Perşembe günü saat 14:00’te Sincik ilçesine gelerek, ilçe merkezinde hemşehrilerimize hitap edecektir. Biz de en güzel şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlayıp bağrımıza basacağız. Tüm halkımızı Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılamaya davet ediyorum" dedi.