Temayül seçimi öncesinde ilçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Abdullah Atik, partisinin Bismil ve Çınar teşkilatlarını ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Milletvekili olması halinde parti teşkilatlarının taleplerine öncelik vereceğini belirten Atik, Sümeyye Erdoğan’a suikast iddialarının da sonuna kadar araştırılması gerektiğini söyledi. Atik, ”Paralel yapının temizlenmesi ve hesap vermesi için ne gerekiyorsa yapılmalıdır” dedi.
Temayül seçimi öncesinde ilçe ziyaretlerine devam eden AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Abdullah Atik, partisinin Bismil ve Çınar teşkilatlarını ziyaret etti. Çınar İlçe Başkanı Mehmet Ali Arzu’yu ziyaret ederek, milletvekili olması halinde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Atik, uzun yıllar siyasi partilerin teşkilatlarında yer aldığını anımsatarak, teşkilatların gücünü ve önemini iyi bildiğini söyledi. Atik,”Bu konuda yeterli deneyime sahip olduğumu düşünüyorum. Milletvekilleri parti teşkilatlarıyla işbirliği ve uyum halinde çalışırsa hem halka hizmetler kolay ulaşır, hem de partinin başarısı artar. Size verebileceğim en önemli söz, vekilliği sizinle beraber yapacağım sözü olacak” diye konuştu.
“BİZE DESTEK VERİN, SONRASINI BİZE BIRAKIN”
Bismil İlçe Başkanlığı’nı ziyareti sırasında İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın tarafından karşılanan Abdullah Atik, partinin kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Atik, ”Gönül rahatlığı içinde olun ki desteğinizi hak eden, daima sizlerle olan, sizlere kapısı açık olan ve sorunlarınız için elinden gelen her şeyi yapan bir vekil olacağım. Halk tabiriyle çekirdekten yetiştik, siyasete sonradan giren veya tepeden inme gelen biri değilim. Sizi en iyi ben anlarım. Destek verin bu kardeşinize, ondan sonra göreceksiniz neler yapacağımızı” ifadelerini kullandı.
“CUMHURBAŞKANINA BUNU YAPANLAR HALKA NELER YAPMAZ”
Atik, Sümeyye Erdoğan’a cinayet iddiaları ve paralel yapı ile ilgili olarak da açıklamalarda bulundu. Atik, ”Basında yer alan iddialar oldukça vahim. Cumhurbaşkanının kendisine ve ailesine zarar verecek boyuta gelen bu yapı ülke için büyük tehlikedir. Bu yapının temizlenmesi ve hukuk önünde hesap sorulması için ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Bunlarla işbirliği yapanlar da iddiaları inkar ederek temize çıkamaz. Herkesin hesap vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ülkenin en tepesindeki insanın kendisine ve ailesine kadar planlar yapan bu gibi yapıların sade vatandaşa neler yapabileceğini düşünmek bile ürkütücü. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti hükümetleri halkın gönlünde taht kuran hizmetler yapmışlardır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da darbeler ve paralel planlar Allah’ın izniyle boşa çıkacaktır” dedi.