Eskişehir’de, yeni yılın ilk bebeğine Damla Tuğçe Oktay ismi verildi. Sadece kontrol için akşam saatlerinde hastaneye gelen Emel ve Sami Oktay çifti, 2015’in ilk dakikalarında erken dünyaya gelen bebeklerinin mutluluğunu yaşıyor.
Emel ve Sami Oktay çifti, akşam saatlerinde muayene için Eskişehir Devlet Hastanesi’ne geldi. Anne Emel Oktay’ı muayene eden doktoru, bebeğin hareketlerinde anormallik olduğunu ve bugün doğacağı haberini verdi. Daha doğuma birkaç gün olmasına rağmen bu haberi alan aile heyecanla doğumun olacağı saati beklemeye başladı. Yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Damla Tuğçe Oktay ise ailenin ikinci çocuğu.
Doğum sonrası gazetecilerle duygularını paylaşan anne Emel Oktay, yaşadıklarının çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, “Allah herkese nasip etsin” dedi.
Kendileri için de sürpriz olduğunu aktaran Oktay, “Bizim için sürpriz oldu. Yani muayeneye geldik. Hiç beklemediğimiz bir şeydi. Doktorum bir anda hareketleriyle ilgili problem olduğunu söyledi ve doğumhaneye aldı. Açıkçası bize de sürpriz oldu. Bu ikinci çocuğum. İkisi de kız” diye konuştu.
“BUGÜN BİZE ÇOK GÜZEL BİR SÜRPRİZ OLDU”
Anneanne Ayşe Durmaz ise, “Önceki torunum Bursa’da dünyaya geldi. Bu torunum da burada nasip oldu. Daha günü de değildi. Bugün bize çok güzel bir sürpriz oldu. Çok mutluyuz” şeklinde konuştu.
Teyze Sema Yavaş Erbek de, doğumun beklenenden erken olduğunu ve çok mutlu olduklarını anlattı.