Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan müjdeyle geldi. Yavuzeli ziyaretinde ilçeye yapılacak olan E-Tipi Hastane projesinin müjdesini vermek, bunun yanında ilçe merkezi ve mahallelerde yapılan çalışmaları yerinde incelemek için geldiği öğrenildi.
Milletvekili Erdoğan saat 11:00’de Belediye Binası önünde Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Belediye Meclis üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Partililer ile birlikte Belediye binasına geçerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yavuzeli Belediye Başkanı Sakaroğlu, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan’a Yavuzeli ilçemizde yapılan ve ilçede yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Bir süre Belediye Başkanı M. Kemal Sakaroğlu, Belediye meclis üyeleri ve partililer ile baş başa sohbet eden Ak Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan çalışma ziyareti nedeniyle yaptığı açıklamada, “Dün alınan karar ile bugün Gaziantep’te, Sağlık Bakanı Yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımıyla “İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı” yapıldı. Hastane onayımızı bugün aldık, Allah’ın izniyle İnşallah Yavuzeli ilçemize E Tipi Hastane yapılacak bunun müjdesini buradan tüm halkımıza veriyorum. Tüm Yavuzeli İlçemize şimdiden hayırlı olsun, E-Tipi Hastane yapıldıktan sonra ileri ki zamanda nüfusun ve hasta sayısının artmasıyla Hastanemiz D-Tipi hastaneye çevrilebilecek bir şekilde yapılacak” dedi.
Belediye Başkanı Sakaroğlu ise, İlçenin acil ihtiyaçlarının başında hastane olduğunu, bu konuda da Milletvekili Mehmet Erdoğan’ın takipçi ve destek olmasını isteyerek teşekkür etti.
Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Belediye Başkanı M. Kemal Sakaroğlu ve beraberindeki heyet ile Yavuzeli ziyareti sonrası Mahallelerdeki (Köylerdeki) yapılan çalışmalardan dolayı Aşağı Höcüklü Mahallesine geçerek çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.