HAKKARİ, () - HAKKARİ Valisi Yakup Canbolat ve beraberindekiler, Dağlıca ve Aktütün Hudut Tabur Komutanlıklarını ziyaret etti.
Vali Yakup Canbolat, Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Halil İbrahim Ergin, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Demiray Demirci, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ile birlikte Dağlıca ve Aktütün Hudut Tabur Komutanlıklarını ziyaret etti. İlk olarak Dağlıca 6’ıncı Hudut Tabur Komutanlığı’na giden Vali Yakup Canbolat, burada yürütülen operasyonlar ve faaliyetlerle ilgili bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.
Dağlıca Hudut Tabur Komutanlığı ziyaretinin ardından Vali Canbolat ve beraberindeki heyet Dağlıca Köyüne geçerek burada vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Aktütün 5’inci Hudut Tabur Komutanlığı’na geçen Vali Canbolat, burada Hakkâri Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, 34'üncü Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Salnur, Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer tarafından karşılandı.
FOTOĞRAFLI