Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nin11. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Adem Kazan konserine yoğun ilgi oldu.
Sürmelim albümüyle geçen yıl büyük çıkış yapan Adem Kazan yaklaşık 3 saat süren türkü şöleninde zaman zaman hayranlarını hareketli türküleri ile oynattı.
Kanal F Adem Kazan’ın muhteşem konserini canlı olarak ekranlara getirdi.
Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinin 11. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda düzenlenen konserde sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Adem Kazan hareketli türküleri ile hayranlarını coşturdu. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı ile birlikte izlediği konsere yoğun ilgi oldu.
Birbirinden güzel türküleriyle halkı coşturan Adem Kazan izleyicilere güzel bir gece yaşatırken konsere ayrıca Seydikemer Yörük Türkmen Derneği Başkanı İsmail Uzunoğlu, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ve çok sayıda vatandaşta katıldı.
Söylediği türkülerle hem duygusal hem hareketli bir ortam yaratan sanatçı Adem Kazan’ın hareketli türküleri sırasında sahneye fırlayan vatandaşlar türkülere hem eşlik edip, hem de oynadılar.