MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aziziye ilçesine bağlı mahalle köylerde temaslarda bulunan MHP’li adaylar, aynı zamanda Yakutiye ilçe merkezinde de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiler. Habipbaba Mahallesi ve Taşmağazalar’da esnafla bir araya gelen Çimen ve Hızarcı, “Erzurum’da müthiş bir MHP atmosferi var. Allah’ın izniyle 7 Haziran’da Türkiye’de yepyeni bir dönem başlayacak” dedi.
MHP’nin Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, Aziziye ilçesine bağlı Gelinkaya, Serçeme, Yoncalık ve Başçakmak mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çimen ve Hızarcı, 7 Haziran seçimlerinde MHP’ye verilecek her oyun ülkenin ve milletin bekası için büyük önem teşkil edeceğini dile getirdi.
Çimen, Erzurum’un diğer ilçelerinde olduğu gibi, Aziziye ilçesinde de fevkalade büyük bir ilgi ve alakayla karşılandıklarını dile getirerek, “Yoncalık’ta, Gelinkaya’da, Başçakmak ve Serçeme’de gördüğümüz ilgiden o kadar memnun olduk ki; bu koca yürekli Dadaşlara hizmet etmemek ve onların emrine amade olmamak çok büyük haksızlık olur” diye konuştu.
MHP’li Çimen ve Hızarcı, Aziziye temaslarının ardından bugün de şehir merkezinde seçim çalışması yaptı. Habipbaba Mahallesi ile Taşmağazalar’da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren MHP’li adaylar, esnafın sorunlarını dinledi, MHP’nin bu sorunlara yönelik yaklaşımlarını anlattılar.
MHP’li Ertürk Çimen, Cumartesi günü Erzurum’a gelecek olan Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin Türkiye’ye önemli mesajlar vereceğinin altını da çizerek, “Esnafımızı, memurumuzu, işçimizi, köylümüzü, emeklimizi, gençlerimizi, bacılarımızı, annelerimizi ve ablalarımızı, öğrenci kardeşlerimizi, kısacası kadirşinas Erzurumlu hemşehrilerimizi mitingimize bekliyoruz” çağrısında bulundu.