Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki karla mücadele ekiplerinin aylar öncesinden hazır hale getirildiğini söyledi.
Başkan Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi’nde bulunan Asfalt Plenti, şantiye alanında hazır bekletilen karla mücadele ekiplerini ziyaret etti. Ekiplerde bulunan personellerle tek tek tokalaşan Başkan Tahmazoğlu, aylar öncesinden gerekli çalışmaları yaparak karla mücadele ekiplerinin hazır hale getirildiğini söyledi.
21 araç ve 57 personelle karla mücadele edileceğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu şöyle konuştu:
“Karla mücadele ekiplerimiz kar yağışı ve sonrasında yaşanabilecek olumsuz durumlar için hazır bekletilmekte gerekli araçlarımız hazır. Bunların 7 tanesi hem tuzlama aracı hem önünde kar küreyicisi mevcut. Bunun dışında greyderler, bekoloderler, bobcatlar 21 araç ve 57 personelimiz bulunuyor. Bunun yanı sıra stoklarımızda 800 ton tuz ve 10 ton solüsyonumuz var. Dün gece kar bekledik ama hafif bir kar yağdı. Bugün ve yarın beklenen kar yağışına Şahinbey Belediyesi olarak araç ve personellerimizle hazırız. Ayrıca Büyükşehir Belediyemiz, Şahinbey Belediyemiz ve diğer belediyelerimizle birlikte karla mücadeleyi hangi cadde ve sokağı hangi belediye yapacak bunun hazırlığını da yapmış bulunuyoruz. Gaziantep olarak kara hazırız”
Başkan Tahmazoğlu, ziyaretinin ardından personellerle hatıra fotoğrafı çektirerek, şantiye alanından ayrıldı.