AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı ZahirKandaşoğlu, Gevaş ve Çatak ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.
İlk olarak Gevaş Belediyesini ziyaret eden Ak Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu Belediye Başkanı Sinan Hakan tarafından karşılandı. Bir süre Belediye Başkanı Sinan Hakan ile sohbet eden milletvekili aday adayı Kandaşoğlu yapacağı hizmetler konusunda bilgi verdi.
Daha sonra söz alan Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Zahir Kandaşoğlu’nun üzerinde büyük emeğinin olduğunu belirterek, “Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yaptığımız bütün çalışmalarda Zahir Kandaşoğlu’nun büyük emeği var. Bundan dolayı bütün desteğimiz onunla olacak. Kendisini 8 kişilik listede görmek istiyoruz” dedi.
Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Kandaşoğlu daha sonra Ak Parti Gevaş ilçe başkanlığına geçti. Burada ilçe Başkanı Bedirhan Erdem, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Çiftçi ve partililer tarafından alkışlarla karşılanan Kandaşoğlu uzun süre ayakta alkışlandı. Zahir Kandaşoğlu’nun kendilerine yaptığı ziyaretten dolay memnuniyetini dile getiren İlçe Başkanı Bedirhan Erdem, “Zahir Kandaşoğlu’nun bizi ziyaret etmesi bizi çok mutlu etmiştir. Zahir bey bizden biri hakkında en hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin. Ak Parti teşkilatı ile bölgede yapılanları görüyoruz. Bundan sonrada yapılacak olanları da biliyoruz. Bundan sonra yapılacak olan çalışmalar bizim geleceğimizi belirleyecektir. Bundan dolayı Zahir beyi de 8 kişilik listede görmek istiyoruz. Zahir bey Van’a renk katan bir kişidir. İnşallah hakkında hayırlısı olur” ifadelerini kullandı.
Daha sonra partililere seslenen Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Kandaşoğlu, “20 yıldan bu yanadır bizde bu alanda çalışıyoruz. Bu memleketin yüzü sıkıntılardan dolayı bir türlü gülmedi. Bu işlerin içinden geldiğimiz için bu işleri çok iyi biliyoruz. Sizlere layık olacağız inşallah. Sizlere inşallah bir cesaret getireceğiz. Burada sizden bir ricam var. Beğendiğiniz 8 kişiyi Ankara’ya gönderin. Ankara’nın da kafası karışmasın. Artık bize de yazıktır. Çektiğim çilelere artık bir dur diyelim. Bundan sonra çile çekecek zamanımız kalmadı” dedi.
Beraberindekilerle birlikte buradan ayrılan Kandaşoğlu daha sonra Çatak ilçesini ziyaret etti. Çatak İlçe Başkanı Tahsin Babur, Kadın Kolları Başkanı Zahide katı ve partililer tarafından karşılanan Kandaşoğlu burada da partililerle birlikte uzun süre sohbet etti. Yapacağı hizmetler konusunda partilileri bilgilendiren Kandaşoğlu daha sonra buradan ayrıldı.