Türk Kardiyoloji Derneği’nin her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği "Bu hafta sizdeyiz" isimli organizasyonu bu ay Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Kliniğinde yapıldı.
Organizasyon çerçevesinde klinikte görevli olan dört hekim, Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mesut Demir moderatörlüğünde Türkiye’nin bütün kardiyologlarının da izlediği canlı yayın ile "Genetik kökenli ani ölüm sendromları" konusunda bilgiler aktardı.
Telekonferans sistemi ile gerçekleştirilen organizasyon için ev sahipliğini yapan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı’n da görevli Prof. Dr. Mehmet Kanadaşı, Doç Dr. Ali Deniz, Yard. Do. Dr. Onur Sinan Deveci ve Uzm. Dr. Rabia Eker Akıllı Ana Bilim Dalı Başkanı Mesut Demir’in moderatörlğünde "Genetik kökenli ani ölüm sendromları" konusunda kendi alanlarındaki uzmanlıklarını teker teker aktardı.
Organizasyonu Türkiye’nin bütün hastanelerinde görev yapan kardiyoloji hekimleri de canlı yayınla takip ederek konu hakkında bilgiler aldı. Canlı yayında organizasyonu takip eden kardiyologlar hekimlere soru sorma fırsatı da buldu.
Türk Kardiyoloji Derneği’nin bu dönem Aritmi Çalışma Grubu başkanlığını da yürüten Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mesut Demir, gerçekleştirilen bu organizasyonun Türkiye’deki kardiyologlar açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak bu tür organizasyonların özellikle kendi alanlarında bir çok konuda yeni gelişmelere yada kardiyolojik rahatsızlıklar konusunda ortaya çıkan farklı durumların aydınlanması yönünde büyük faydalarının olduğuna dikkati çekti.