CHP Bodrum İlçe Örgütü Akyarlar mahallesinde geniş katılımlı bir seçim bürosu açılışı yaptı.
Seçim bürosunun açılışına Muğla Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Ömer Süha Aldan, CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis üyeleri Funda Akçalı, Önder Batmaz, Özden Baysal, Hüseyin Özden, Mehmet Özalın, Güneri Günaydın, Mehmet Melengeç, Mustafa Saruhan, Niyazi Atare, Osman Küçükyüzbaşı, Refik Ülgen, Ali Öztürk, Ali Demiröz, CHP Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Ender Taşören ve Kadın Kolları Üyeleri, Turgutreis Mahalle Sorumlusu Mustafa Yılmaz, Akyarlar Mahalle Sorumlusu Cengiz Sarıoğlu, CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Başkanları Hüseyin Anıl, Dr. Kerim Cangır, İsmail Sever, Okan Özsu, CHP Bodrum İlçe Örgütü Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanı Tufan Erkan Yakar, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
CHP Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen yaptığı açılış konuşmasında, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı ve halkı kucaklayan programla CHP’ye iktidar yolunun açıldığını belirterek,”Bu konuda Genel Merkez dahil olmak üzere, Muğla ve Bodrum örgütleri ciddi bir çalışma içinde. 27 Nisan’da başladığımız seçim çalışmalarımızda kadın kollarımız 60 kişilik ekibiyle girmedik ev bırakmayıp, bugüne kadar 4000 ev ziyaret ettiler. Bizlerde kahve toplantılarıyla halkımızla kucaklaşıp, dilimizin döndüğünce seçim programımızı anlatmaya çalışıyoruz. Seçim havasında açtığımız bu seçim ofisimiz bizim heyecanımızı, aydınlık yüzümüzü göstermektedir. Vatandaşlarımıza en iyi mesajlarımızı buralarda verebiliriz. Seçim büromuz hayırlı olsun” dedi.
Yapılan kutlama ve konuşmaların ardından hep birlikte seçim ofisinin kurdelesi kesildi. Açılışa katılan konuklara kurabiye, baklava ve içecek ikramı yapıldı. İkramların sonunda parti müzikleri eşliğinde katılımcılar ve partililer hep birlikte alkış tutarak partilerine destek verdiler.