Nata Vega Outlet’de yapılan yaprak sarması yarışması renkli görüntülere sahne oldu.
Hafta sonlarında vatandaşları etkinliklerle eğlendiren Nata Vega Outlet, bu kez yaklaşan Anneler Günü’ne hitaben yaprak sarması yarışması düzenledi. Sunuculuğunu televizyon sunucusu İkbal Gürpınar’ın yaptığı etkinlikte 17 yarışmacının evlerinde yaptıkları yaprak sarmaları aşçı olan 3 jürinin beğenisine sunuldu. Jüride bulunan bir aşçı iyi yaprak sarması yapmanın püf noktası olarak dolmanın içine sevgi katmayı gösterdi. Jüri üyeleri yarışmacıların yaptıkları dolmalar içerisinde en iyisini seçerken zorlandıklarını ve her birinin ayrı lezzetli olduğunu söylediler. Yarışmayı Nata Vega Outlet’e alışveriş yapmaya gelen müşteriler büyük ilgiyle izledi. Yarışma sonrası tasavvuf müziği sanatçısı Emre Ermiş’in söylediği ilahilerde bazı vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.
Yarışmada 1. Serpil Kılıç 500 liralık, 2. Gülcan Bayrak 400 liralık, 3.’ler Havva Şanal ve Hülya Arı 300 liralık hediye çekine sahip oldular. Yarışmacılara hediye çeklerini Nata Vega Outlet İcra Kurulu Başkanı İsmail Karagöz ve Nata Vega Outlet Müdürü Tahir Çelik verdi. Yarışmanın 1.’si Serpil Kılıç, yaptığı dolmaların lezzetli olduğunu bildiğini ancak birincilik beklemediğini belirterek, birinci olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Anneler Günü dolayısıyla yapılan yarışmaya vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini kaydeden Nata Vega Outlet İcra Kurulu Başkanı İsmail Karagöz, jüri üyelerinin dolmalar arasından en iyiyi seçerken zorlandığını aktardı.
Bu arada etkinliğin sunucusu İkbal Gürpınar, kitaplarını imzalayıp vatandaşlara hediye etti.