Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, İzmir’in Balçova ilçesine tayini çıkan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Öner Ağrıdağ onuruna veda yemeği düzenledi.
Mardin yolu üzerinde bulunan bir tesiste düzenlenen veda yemeğine İlçe Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Taner Güngör, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız, İşadamları, kurum ve daire amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Kaymakam Citer, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Öner Ağrıdağ’ın Viranşehir’de 3.5 yıllık emeğinin bulunduğunu belirterek " Önemli olan bu gökkubede hoş bir sada bırakabilmektir. Öner Bey’de gerek Ceylanpınar’da, gerekse de Viranşehir’de görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerle önemli başarılara imza atmıştır. Yaptığı işe ve kendisine leke sürdürmeden görevini layıkıyla yerine getirdi. Değerli bir mesai arkadaşımızdan ayrılmanın hüznü içerisindeyiz. İnanıyoruz ki yeni görev yerinde daha kaliteli hizmetler yapacaktır. Kendisini yeni görev yerinde şimdiden kolaylıklar ve başarılar diliyoruz” dedi.
Viranşehir’de görev yaptığı zaman içinde ilçe halkı ile samimi ve kardeşçe bir diyalog ortamı kurduklarını ifade eden Öner Ağrıdağ, Viranşehir halkının misafirperver, geleneklerine ve örflerine bağlı bir halk olduğunu ifade ederek “Görev yaptığım süre içerisinde Viranşehirli kardeşlerimizle iç içe çalışmalar yaptık. Sorunların çözümünde her zaman uzlaşma yolunu denedik ve her zaman başarılı olduk. Vatanına milletine bağlı cömert, kapısını ve sofrasını herkese açık tutan Viranşehir halkından ayrılmanın üzüntünü yaşıyorum. Viranşehirli hemşerilerim unutmasınlar ki İzmir’de her zaman bir kardeşleri ve hemşerileri vardır” dedi.
Onuruna verilen yemek için Kaymakam Citer’ başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Ağrıdağ helallik istedi. Duygusal anların yaşandığı veda yemeğinde Öner Ağrıdağ gözyaşlarını tutamadı.
Yapılan açıklamaların ardından Kaymakam Citer tarafından Emniyet Müdür Yardımcısı Öner Ağrıdağ’a hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Çekilen hatıra fotoğrafı sonrası program sona erdi.