AK Parti'nin 'Aday tanıtım' ve 'Seçim beyannamesi' töreni başladı. Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, salona AK Parti'nin 'Bize Her Yer Türkiye' adlı seçim şarkısıyla giriş yaptı. Seçim şarkısı olan bu şarkı ilk kez dinletildi.
5 ŞARKI KULLANILACAK

Ayrıca 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri kampanya sürecinde kullanacağı seçim şarkıları kısa kesitlerle dinletildi. İktidar partisi 7 Haziran'a kadar 5 şarkı kullanacak.

SEÇİM ŞARKILARI UĞUR IŞIKLAK'TAN

AK Parti 2015 Genel Seçimleri'nde 5 yeni şarkı kullanacak. Şarkıların bestecileri arasında AK Parti milletvekili adayı olan sanatçı Uğur Işıklak ve iki yeni besteci bulunuyor.

İşte şarkının sözleri:

Mazlumun boynuna muhteşem bir mazi
Bütün bu cihanda özgürlüğün nefesi
Gazze, Somali Bosna kalbimde
Kafkasya, Kerkük kardeş benimle

Ben Türkiye'yim büyük Türkiye
Ben Türkiye'yim yeni Türkiye
Biz Türkiye'yiz yeni Türkiye
Biz Türkiye'yiz yeni Türkiye

Bize her yer Türkiye

BUGÜN'E SAKLAMIŞTI

AK Parti seçim şarkılarına ilişkin dün AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mustafa Şentop'tan açıklama gelmişti. "AK Parti'nin geçmiş dönemlerde seçim müziklerini yapan sanatçı Uğur Işılak'ın milletvekili adayı olduğu" hatırlatılarak, "Işılak'ın 7 Haziran seçimi için de müzik hazırlayıp hazırlamadığı" sorusuna Şentop, "Onları ben çok söylemeyeyim. O da var ama hepsi değil, bir çok arkadaşımızın çalışması var. Bunlar sürpriz olsun. Yarın inşallah bir kısmını kamuoyu ile paylaşacağız. Belki bir kısmı da süreç içinde ortaya çıkacak" yanıtını verdi.