Adana Valisi Mustafa Büyük, yayınladığı yeni yıl mesajında “Yeni umutlarla karşılanan 2015 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, mutluluk, huzur ve bereket getirmesi” temennisinde bulundu.
Vali Büyük, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleri ile bir yılı daha geride bırakıp yeni bir yıla, yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşamaktayız. Bugüne kadar olduğu gibi yeni yılda da, başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, yerel yönetimlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, kent dinamiklerimiz ve toplumun tüm kesimleri ile birlikte, Adana’mızın gelişmesi, vatandaşlarımızın refah ve mutluluğu için gerekli tüm çalışmaları el ele gönül gönüle gerçekleştirmek, en önemli hedefimiz olacaktır. Yeni yılın; birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, milletimizin bir arada yaşama arzusunun zirveye ulaştığı, sosyal dayanışma duygularımızın pekiştiği, terörden ve şiddetten uzak, barışı, huzuru, refah, bolluk ve bereketi, ülkemiz ve tüm insanlık alemine parlak bir geleceği müjdeleyen bir yıl olmasını, Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.
2015 yılının milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyor, Adanalı hemşehrilerimin ve milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, selam, sevgi ve saygıları sunuyorum.”