GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu sahasında Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Teknik toplantının ardından başlayan idmanda, topla çalışma gerçekleştirildi.

Sözeri, gazetecilere, Denizlispor karşılaşması için çalışmaların başladığını söyledi.

Hafta sonu Altınordu deplasmanında bir puan aldıklarını anımsatan Sözeri, bu sonuçla deplasmanda yenilmezlik serisini sürdürdükleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Zor bir ligde oynadıklarını ve hiçbir takımın diğerine üstünlük kuramadığını anlatan Sözeri, genel anlamda oyundan kopmadan oynayan bir ekip olduklarını ve bu şekilde devam etmek istediklerini belirtti.

Sözeri, Denizlispor maçının kendileri açısından önemli bir karşılaşma olacağına işaret ederek, şöyle konuştu:

"Bizim için 12 puanlık maç değerinde. Çünkü aşağıdaki rakiplerin de maçları zor gözüküyor. İnşallah kazandığımız takdirde kendimize ligde güzel bir yer bulacağız. Böylelikle daha farklı şeyler düşüneceğiz. Bu maçı seyircimizle kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımıza da burada önemli görevler düşüyor. Bu maçta dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Biz onlara layık bir mücadele yapacağımızın sözünü veriyoruz ama futbolda talihsizlikler olabiliyor. Giresun sevdasından vazgeçmesinler. Dolayısıyla bu oyunculara sahip çıkması gereken topluluk taraftarlarımızdır."

- Kaleciler, alt sıralardan kurtulmak istiyor

Kaleci Recep Biler ise Denizlispor maçının zor olacağını ifade ederek, "Eğer Denizlispor maçını saha ve seyirci avantajını kullanarak kazandığımız takdirde alt ile olan ilişkimizi koparmış gibi olacağız. İnşallah deplasmanda göstermiş olduğumuz iyi performansı sahamızda da göstermek ve kazanmak istiyoruz" dedi.

Kaleci Ali Aydın da Denizlispor maçından 3 puan alarak alt sıralardan kurtulmak istediklerini ve bunun için iyi bir şekilde çalışma yaptıklarını kaydetti.