Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde sezona damga vuran ve 3 kupayı da kazanan ‘Altın Kanatlı Melekler’, şampiyonluk coşkusunu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Yenimahalleli vatandaşlar ile birlikte kutladı.
Son üç yılın şampiyonu Muratpaşa Belediyesi’ni yenerek kupayı 6 sene sonra Ankara’ya getiren ve bu sezon profesyonel branşlarda Başkent’in şampiyon olan tek takımı olma başarısını gösteren ‘Altın Kanatlı Melekler’, şampiyonluk coşkusunu Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Yenimahalleli vatandaşlar ile birlikte kutladı. ‘Altın Kanatlı Melekler’in daha önce de Türkiye kupasını kazandıklarını hatırlatan Yaşar, “O zaman bize söz vermişlerdi, Türkiye Ligi kupasını da kazanacaklarını. Çok büyük bir mücadele sonu Yenimahallemize ve Ankara’ya getirdiler. Tüm liglerde tek şampiyon olan takım Ankara’da bizim hentbol takımımız. Yurt dışında Türkiye’yi temsil edecekler. Ben kendilerini kutladım, Türkiye’nin kurucusu, Başkentimizi ilan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarımızı sunduk. Anıtkabir’e çiçek koyduk. Yenimahalle sporda, kültürde, soysal yaşamda farklı, temizlikte, alt yapıda, yeşil alanda farklı. Yenimahalle’nin kaynakları heder olmadan, Yenimahalle halkına gidiyor. Bugün Yenimahalle, çoğu illerden, büyükşehirlerden daha alt yapısı güçlü bir belediye imkanı var. Onun için amatör spor kulüplerine sahip çıkıyoruz. Diğer branşlarda çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spor yapması için çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Bugünlerde siyasetin çeşitli kirlilikte olduğunu söyleyen Yaşar, “Halbuki siyasette yaptıklarını söyleyeceksin, yapacaklarını söyleyeceksin. Ben öyle yaptım. Kimseyi eleştirmedim. Ne söz verdiysem fazlasıyla Yenimahalle halkına yapacağız. Kızlarımızın başarısı önemli bir başarı” diye konuştu.
Türkiye’nin tek başkentinin Ankara olduğunu belirten Yaşar, “Ben Ankara’ya sahip çıkmaya çalışıyorum. Ankara’nın kaynaklarını Yenimahalle’de Ankaralılara harcamaya çalışıyorum. Kin ve nefret üzerine siyaseti bir kenara bırakarak herkesi kucaklamak lazım. İnşallah bu seçimlerde Türkiye’nin aydınlık yolunu çizecek Türkiye” ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ’Ankaragücü’ne sahip çıkalım’ açıklamalarını değerlendiren Yaşar, “Ankaragücü’ne ilk yardımı gücümüz yettiği kadar biz yaptık. Büyükşehrimizden oy birliğiyle 1,5 trilyonluk bir yardım geçti. Ankaragücü’ne de sahip çıkacağız, Ankara’nın sporuna da sahip çıkacağız” dedi.