Avrupa Birliği (AB) Hayat Boyu Öğrenme Programı çerçevesinde Ordu’ya gelen yabancı öğretmen ve öğrenciler Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’ı makamında ziyaret etti.
Aralarında İtalya, Polonya, Fransa, Yunanistan’ın da olduğu değişik ülkelerden Ordu’ya gelen okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerden oluşan heyet, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’tan bilgi aldılar. Ordu’nun çok güzel bir şehir olduğunu ifade eden yabancı konuklar, doğası ve tarihi yapısı ile Altınordu ilçesini beğendiklerini dile getirdiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesinin tarihi ve doğası ile vazgeçilmez bir şehir olduğunu ve bu güzel doğayı ve yapıyı korumak için Altınordu Belediyesi olarak çok hassas olduklarını ifade etti.
Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme programı çerçevesinde ilçemize gelen siz değerli konuklarımızı birer kültür elçisi olarak görüyorum. Altınordu ilçemizin Doğası ve tarihi yapısının Avrupalı konuklarımıza yaşatılması açısından da önemli bir fırsattır” diye konuştu.