Daha önce skandal photoshop çalışmalarıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan bir derginin geçtiğimiz günlerde de AK Parti'ye ait tutanaklar diyerek yayınladığı belgelere AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert yalanlama geldi.

Çelik, "Partimizin tutanaklarının hiçbir bölümünde isim bulunmaz. Bu tutanaklar tamamen hayal ürünüdür. Gerekli hukuku işlem yapılacaktır. Bu kişilerin böyle haberler yaparak casusluk faaliyetlerini yürüttüğünü de görmüş oluyoruz" dedi.
Çelik, bir gazetecinin sorusuna şöyle cevap verdi:

AK PARTİ DİNLENİYOR MU?

"Bir takım teşebbüslerle karşı karşıya kalıyoruz. Başta Paralel yapı olmak üzere casusluğu huy edinmiş örgütler var. AK Parti'den hiçbir şey dışarı çıkmaz. Bahsettiğiniz dergi çıkanlar hayal mahsulü ürünlerdir. Bizim toplantılarımızda not tutulur ama birebir tutulmaz. İsim koyulmaz. Şu şunu dedi diye yazılmaz. Bu haber tamamen hayal ürünüdür. Benzer tutunaklar oturulup uydurulabilir. Bunlar zeka ürünleri değil. Casusluk faaliyetlerinin nasıl devam ettiğini sunmaya çalışıyorlar. Bunları hiçbir şekilde ciddiye almıyoruz."