Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, satın aldığı 250 takvim karşılığında Zonguldak Kömürspor’a 5 bin TL katkı sağladı.
Spor Toto 3’üncü Lig’de şampiyonluk hedefleyen Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, bu hedef doğrultusunda mali sıkıntıların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kısa bir süre önce öne hazırlatılan takvim projesi ile kulübün ekonomisine katkı sağlamak için kapı kapı dolaşan Başkan Caner, takvim projesi kapsamında Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e ziyarette bulundu. Kozlu Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Kozlu Belediye Başkanı 250 takvim karşılığında Zonguldak Kömürspor’a 5 bin TL’lik katkı sağladı.
Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini ileten Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner yaptığı açıklamada, “Kozlu Belediyesi’nin verdikleri destek için teşekkür ediyoruz. Başkanımız için Kozlu ve Zonguldak için yaptığı başarılı çalışmaların devamını diliyoruz. Kendisine verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
“ZONGULDAKSPOR BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”
Zonguldak Kömürspor’a 5 bin TL’lik katkıda bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, “Zonguldakspor bizim göz bebeğimiz. Her ne kadar Kozluspor’un üçüncü lige çıkması için uğraşıyor olsak da Zonguldakspor’un başarısı için dua ediyoruz ve destek sağlamaya çalışıyoruz. Bu anlamda da önemli bir adım başkanımız adına. Ben tabi Başkan olmadan önce de kulübümüze yardımcı olmaya çalışıyordum. Bugün Belediye Başkanı olarak tabi daha fazla yardım etme imkanı bulabileceğimi düşünüyorum. Spora çok önem veriyoruz. Zonguldakspor’umuzun adının ülke genelinde hatta uluslar arası düzeyde adının duyulması çok önemli bizim için. Başkanımız bu anlamda çok başarılı katkılar sağlıyor” şeklinde konuştu