Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tarıma elverişsiz alana kurulan Mermer OSB’nin üretimlerinin, yeni otoyol projesi ile birlikte dünya pazarında geniş yer bulacağını söyledi.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu dönemde Mustafakemalpaşa’da mermer konusunda daha ciddi çalışmaların yapılacağını kaydetti. Mermer OSB’nin daha düzenli ve verimli olması için yetkili kurumlarla işbirliği yapmaya devam edeceklerinin belirten Kurtulan, “İlçemizde önce çevre duyarlılığı, çevre duyarlılığı ile birlikte üretimi kalite öncelikli yapmak esası taşımaktadır. Mustafakemalpaşa’da üretilen mermerlerin hem dünya piyasasına hem de insanlığın faydasına sunulacaktır. Belediye binasının önündeki mermer taç kapı bize Selçukluyu hatırlatan bir güzelliktir. Gerek sanayici, gerek mermerciler, gerekse işadamlarıyla birlikte projeler üzerinde çalışarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Bu destekler herkesin görevidir” dedi.
MKP Mermer OSB’nin çevreye duyarlı bir OSB olduğunun altını çizen Kurtulan, “Ben üretim ruhu çok yüksek olan bu ilçenin insanlarının gelecekte daha güzel işleri becereceklerine inancım sonsuz. Gerek OSB’miz, gerek TSO’muz, gerek Ticaret Borsamız ve gerek meslek odalarımızla birlikte el birliğiyle üretilecek bütün değerleri için belediyemiz onların yanında olacaktır. Mustafakemalpaşa Mermer OSB’nin çevreye en duyarlı OSB’dir. Biz tarı arazisini katletmiyoruz. Tarıma elverişli olmayan bir yerde kurulan Mermer OSB, Mustafakemalpaşa’nın değerlerini ve ürettiklerini yeni otoyol projesiyle birlikte çok daha geniş kitlelere ulaştıracaktır” diye konuştu.