Saadet Partisi(SP) ve Büyük Birlik Partisi(BBP) genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak sevgi yürüyüşü düzenledi. Yürüyüşe Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu ve Saadet Partisi Mardin Milletvekili Adayı Ahmet Özal katıldı.
Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak sevgi yürüyüşü düzenledi. Sevgi yürüyüşüne katılım yoğun olurken, Saadet gelecek dertler bitecek, mücahit Erbakan gibi sloganlar atıldı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu ve Saadet Partisi Mardin Milletvekili Adayı Ahmet Özal’ında katıldığı yürüyüş Hacı Kılış caminde başlayarak hastane caddesinin sonuna kadar devam etti.
Yürüyüşte konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu “ Türkiye’nin bütün yerlerinde olduğu gibi bir değişiklik isteği var. Ümit ediyoruz ki bu iste seçimlerde sandığa yaklaşır. Ben de eğitim hayatımı burada geçerdim. Bunun için Kayseri ile eskiden beri bir yakınlığımız var. Burada bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Ümit ediyorum ki Kayserililer bu sefer bugün ki düşünce kuruluşunun yanında, doğruyu eğriyi tartarak ülkenin gidişatı hakkında bir fikir oluşturarak karar verir. Bu karar sandığa yansır ve sandıktan da milletimizin geleceği hakkında inşallah iyi bir sonuç çıkar” dedi.
Saadet Partisi Mardin Milletvekili Aday Ahmet Özal “Annemin babası da Kayserilidir babamın babası ise Malatyalıdır. Kayseri güzel ve değerli bir şehirdir” diye konuştu.