Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Yukarı Mazı İlkokulu Müdürü Songül Arslan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret ederek desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.
Geçtiğimiz günlerde, Yukarı Mazı İlkokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, sorunların giderilmesi için yetkililere talimatlar vermişti. Okulda çalışmaların başladığını ifade eden Okul Müdürü Songül Arslan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u Ortakent-Yahşi’de yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ndeki makamında ziyaret ederek kendisine teşekkür etti. Ziyarette Arslan’a Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu da eşlik etti.
Okulun eksiklerinin bir an önce giderilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Kocadon, “Mazı okulumuza daha önce birçok kez yardımda bulunmuş ve okulda bazı düzeltmeler yapmıştık. Ancak burada çok daha fazla çalışma yapmak gerekiyor. İmkanlarımız dahilinde hemen çalışmalara başladık. Okullar kapanınca da çatıyı komple elden geçireceğiz” dedi.