Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, Bafra Kapalı Halk Pazarı'nı ziyaret ederek esnafların sorunlarını dinledi, vatandaşlarla dertleşti. Hayat pahalılığına isyan eden Bafralıların şikayetlerini dinleyen, Edis;"Birileri bu ülkede "ekonomi çok iyi" diyor. Vatandaşın cebini düşünen derdini dinleyen yok. Laf var, icraat yok. Pazar esnafı dertli, vatandaş hayat pahalılığından şikayetçi ise bu ekonomi kime iyi? Zengine iyi demek istiyorlar. Halkın cebine yansıyan bir şey yok. Yakında seçim beyannamemiz açıklanacak her konuda vatandaşlarımızı öncelik alan kararlarla istikrarlı Türkiye'yi biz oluşturacağız" dedi.

SİZİN DERDİNİZİ BEN BİLİRİM

Pazar ziyaretinin ardından MHP Bafra İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Bafra Öğretmenevi'nde muhtarlara verilen öğle yemeğine katılan Edis, burada büyük bir ilgiyle karşılandı. Yemeğe MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Özel İdare Eski Genel Sekreteri Aslan Karanfil, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Bafra İlçe Başkanı Hüseyin Acar ve Yönetim Kurulu, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı ve Bafralı muhtarlar katıldı. Burada muhtarlara hitap eden Edis;"Kimse sizin derdinizi benim kadar anlayamaz.  Çünkü ben sizin içinizden biriyim. Burada doğdum, burada okudum ve Bafrayla bağımı hiç koparmadım. Vekil seçilirsemde aynı şekilde sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim" dedi.

24 SAAT EMRİNİZDE OLACAĞIM

Tütünün kokusunu bilmeyen, çilesini çekmeyen siyasetçinin Bafra'nın sorunlarını çözemeyeceğini ve halkın diline tercüman olamayacağını dile getiren Edis;"Rahmetli babam ziraat odası başkanlığı yaptı. Bize "siyaset yapacaksanız adam gibi yapın.Halkın dilinden anlayacaksanız bu işe soyunun" demişti. Ben onun sözünden yoluma devam edip sizin hem Ankara'da hem de Samsun'da hem sesiniz hem de nefesiniz olacağım. Kapım açık, telefonum 24 saat emrinizde olacak. Alışılagelmiş milletvekili olmaktansa Allah bana o vekilliği nasip etmesin. Hepinizden kendi öz evladınız olan şahsıma ve partime desteğinizi istiyorum. Acınız acım, sevinciniz benim de neşem olacaktır" diye konuştu.

45 GÜN ONLARA MÜSADE VAR

Devletin uzun yıllar önemli kademelerinde görev yaptığını ve bu konuda ciddi bir tecrübeye sahip olduğunu sözlerine ekleyen Edis; "Ben yıllarca devletime hizmet ettim. Bizim en büyük sorunumuz kaynak bulmak değil, kaynakları israf etmeden kullanmaktır. Bu hükümet kaynakları iyi kullanmadığı gibi tarihin en israf eden hükümetidir. Aksaray'dan, örtülü ödeneğe kadar milletin malı  çarçur edilip, halkın parası siyasilerin elinde israf edilmektedir. Biz buna dur diyeceğiz. Bunu halkımıza anlatmak bizim boynumuzun borcudur. Milletimiz artık en doğru kararı bu seçimlerde verecektir. Bu iktidarın ömrü 7 Hazirana kadardır. 45 gün daha sefalarını sürsünler ondan sonra sürdükleri sefanın hesabını sormak inşallah bize nasip olacaktır"şeklinde konuştu.