Sarıcakaya Kaymakamı Turan Soğukoluk, düzenlenen yarışmalarda çeşitli dereceler kazanan Sarıcakaya Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini, okul yöneticileri ile birlikte kabul ederek ödüllendirdi.
Ziyarete, Uşak’ta gerçekleştirilen İmam Hatip Liseleri Arası 9. Bölge ”Genç Sada” Yüzünden Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma yarışmasında bölge birincisi olan Mehmet Safa Canbaz, Eskişehir’de düzenlenen yarışmalarda hutbe okuma il birincisi olan Mehmet Hakkı Topal, ezan okuma il ikincisi olan Mustafa Yavuz, kız öğrenciler arası Kur’an-ı Kerim’i yüzünden güzel okuma il ikincisi olan Seher Yavuz’un yanı sıra Sarıcakaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ayhan Yıldız, Sarıcakaya Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Numan Doğruöz ve Sarıcakaya İlçe Müftüsü Hasan Başkırık katıldı. Başarılı olan öğrencileri Cumhuriyet altını ile ödüllendiren Kaymakam Soğukoluk, dereceye giren öğrencilerin Sarıcakaya’nın gururu oldukları belirterek, "Finale gidecek öğrencilerimizden ilçemize yakışır derecede sonuç bekliyoruz’’ dedi.
Dereceye giren Mehmet Safa Canbaz, Eskişehir’i Gaziantep’te gerçekleştirilecek Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Türkiye Finalinde ve Mehmet Hakkı Topal ise Balıkesir de yapılacak Hutbe Okuma Bölge Finalinde temsil edecek.