TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Alışveriş ve Yaşam Merkezi TEKİRA, düzenlediği Mercedes CLA200 araç kampanyası ile Trakyalıların hayallerini süslüyor. Bazıları Mercedes’i geline benzetirken, kimi de satıp iki araba almayı hayal ediyor.
Tekirdağ ve çevre illerde yaşayanların buluşma noktası olan TEKİRA, açılışının 7. yılına özel düzenlenen kampanya ile 30 Temmuz-22 Kasım tarihleri arasında yapılan her 100TL’lik alışveriş yapanlara Mercedes kazanma şansı veriyor. TEKİRA’da bulunan mağazalardan kampanya tarihleri içerisinde 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, fiş veya faturalarını danışmaya onaylatarak çekilişe katılma hakkı kazanıyor. 27 Kasım Cuma günü noter huzurunda yapılacak çekilişte şanslı bir kişi, muhteşem bir Mercedes CLA200 ’ün sahibi olacak. Mercedes CLA200’ün kendilerine çıkacağını düşünen vatandaşlar şimdiden aracın hayalini kurmaya başladı.
Arabanın ihtiyaç sahibi birisine çıkmasını istediğini söyleyen Tekira Alışveriş Merkezi Müdürü Serkan Subay, “ TEKİRA’nın 7. yaşını kutluyoruz ve 7, yılımıza özel her 100 TL’lik alışverişe bir Mercedes kazanma şansı sunuyoruz. Bu yıl 4. arabayı da vermiş olacağız. 22 Kasım’da kampanyamız sona erecek ve 27 Kasım’da da çekiliş yapılacak. Bütün ziyaretçilerimizin heyecanını onlarla birlikte yaşıyoruz. Geçen yıl verdiğimiz araç, Van’daki depremden sonra Tekirdağ’a yerleşen bir ziyaretçimize çıktı. İnşallah bu yıl da ihtiyacı olan birisine çıkar” dedi.
“GELİN GİBİ MAŞALLAH”
Araç çekilişine katılan Cemalettin Özcan isimli ziyaretçi, “Başvurduk, kupon elimizde, araba bizim. Garanti bize çıkacak. Çıkarsa çocuğuma vereceğim. Benim arabam var. Evin önünde dursun hava atmaya gerek yok. Gelin gibi maşallah” diye konuştu.
Hasan Karabıyık, aracın kendisine çıkması halinde arabayı alıp kullanacağını ifade ederek, satmayı kesinlikle düşünmediğini belirtti.
Sebahat Karabıyık isimli vatandaş ise her yıl çekilişe katıldığını ve araba çıkarsa kızına vereceğini söyleyerek, “Alışverişi ben yapıyorum çıkarsa araba kızımın. Kızım; aracı satarak kendine bir tane, babasına da bir tane araba alacağını söylüyor” ifadelerini kullandı.
27 Kasım Cuma günü noter huzurunda yapılacak çekilişte şanslı bir kişi Mercedes CLA200 sahibi olacak.