AK Parti Ardahan Milletvekili aday adayı Yunus Baydar, şahsına ait seçim bürosunda misafirlerini ağırladı.
Haziran ayında yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Partiden Ardahan Milletvekili aday adayı olan Veteriner Hekim ve AK Parti Ardahan eski İl Başkanı Yunus Baydar seçim çalışmalarını yeni açmış olduğu seçim bürosunda sürdürüyor. Kendisine hayırlı olsuna gelenleri yeni yerinde ağırlayan Baydar’ı AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu’da ziyaret etti.
AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural ve Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu’nun ziyaretlerinin kendisi çok mutlu ettiğini belirten Baydar “ Sayın Çıldır İlçe Başkanım Rıfat beyin ve Çıldır Belediye Başkanımız Yakup beyin ziyaretleri beni çok mutlu etmiştir. Rıfat kardeşimle İl Başkanlığı görevim esnasında birlikte uyum içerisinde çalışmıştık. İlçe Başkanlığı görevi süresince son derece başarılı olmuş ve partimizi Çıldır’da birinci parti yapmıştır. Çıldır Belediye Başkanım Sayın Yakup beyde başka partiden seçilmesine rağmen, partimiz saflarına katılarak hizmetlerini AK Parti çatısı altında sürdürmektedir. Özellikle partimize katıldıktan sonra son derece başarılı hizmetlere imza atmış ve atmaya da devam etmektedir. Her iki başkanıma da ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.
AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural yaptığı açıklamada “Beş yıl boyunca partimizin İl Başkanlığı yapmış ve bu süreçte bizlerle abi kardeş ilişkisinde yakından ilgilenen Yunus Baydar başkanıma çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Eğer ki Partimiz şahsında karar kılarsa başarılı olacağından ve çok büyük işlere imza atacağından eminim. Yunus başkanımın aday adaylığı şahsına ve partimize hayırlı oldun” dedi.
Çıldır belediye Başkanı Yakup Azizoğlu ise “ Yunus beyle AK Parti çatısı altında kısa bir süre çalışmamıza rağmen diyaloglarımız çok iyiydi. Sağ olsun İl Başkanlığı döneminde bizimle yakından ilgilendi. Yunus beyin aday adaylığı hayırlı olsun diyor, bu sürecin gönlünce sonuçlanmasını temenni ediyorum” dedi.