Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, hafta sonunda deplasmanda oynanacağı Bugsaşspor maçı öncesi sakatlık şoku yaşıyor.
Mevcut sakat oyuncu Yasin dışında hafta sonunda oynanan Bandırmaspor karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Abdullah, Hüseyin ve Erdi, sakatlık kervanına katılan son isimler oldu. Bugsaşspor maçı hazırlıklarına devam eden siyah-beyazlı takımda teknik direktör Ahmet Kazım Ertem sakat futbolcular yüzünden kadro kurmakta zorluk çekiyor. Takımın orta sahada oynayan 4 futbolcusunun sakatlanması üzerine orta saha kurgusu üzerine çeşitli denemeler yapan tecrübeli teknik adam Ertem’in taktik çalışmalarda yeni alternatifler üzerinde durduğu öğrenildi.
YASİN’DEN MÜJDE, ABDULLAH SEZONU KAPATTI
Hafta sonunda deplasmanda Bugsaşspor karşısında play off yolunda çok önemli bir maça çıkacak olan Nazilli Belediyespor’da, iki haftadır sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen orta saha oyuncusu Yasin’in takımla antrenmanlara başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Siyah İnciler bir yandan Yasin’in sakatlığının düzelmesi ile sevinirken bir diğer yandan da Abdullah’ın sakatlığı ile sarsıldı. Hafta sonunda oynanan Bandırmaspor maçında sağ arka baldırına darbe alan Abdullah’ın çekilen MR sonucunda adalesinde yırtık tespit edildi. Kulüp doktoru İrfan Özberk’in yakından ilgilendiği oyuncunun sezonu kapattığı öğrenildi. Diğer sakat oyunculardan Hüseyin Bülbül’ün sağ ayak bileğinde darbeye bağlı ödem oluşurken, Erdi’nin de sağ ayak bileğinde esneme olduğu bildirildi. Her iki oyuncunun da en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.