Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek, Türkiye genelinde yürüttükleri “250 bin Çanakkale şehidine 250 bin hatim” kampanyası ile ilgili bilgi verdi.
Anadolu Gençlik Derneği Başkan ve üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş, “Anadolu Gençlik Derneğinin Çanakkale Şehitlerine 250 bin hatim projesini çok anlamlı buluyorum. Böyle bir kampanya başlattıkları için de kendilerini tebrik ediyorum. Ben de Çanakkale’yi ziyaret etmiştim. Çanakkale’de beni duygulandıran en önemli şey orada doğulusu-batılısı, kuzeylisi ve güneylisi herkesin bulunmasıdır. Birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için herkesin mutlaka Çanakkale’yi görmesi gerekiyor. Böyle anlamlı bir projeyi hayata geçiren Anadolu Gençlik Derneğini tebrik ediyorum. Bu konuda üzerimize düşen bir şey olursa memnuniyetle yerine getiririz” dedi.
Büyük zaferin 100. yıldönümü vesilesiyle Çanakkale’ye 250 bin genci götürecekleri organizasyonla ilgili Vali Mahmut Demirtaş’a bilgi veren Anadolu Gençlik Derneği Adıyaman Şube Başkanı Bedrettin Beyazkaya ise, “Anadolu Gençlik Derneği olarak tüm Türkiye genelinde düzenlenen bir organizasyonla Çanakkale’deki 250 bin şehide 250 bin hatim indirerek 250 bin genci şehit dedeleriyle buluşturmayı planlıyoruz. Bu kapsamda, bu projenin startını Adıyaman’da da vermiş bulunuyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yürüttüğümüz bu çalışmalarla ilgili hem sayın valimize bilgi vermek hem de destek ve dualarını almak üzere sayın valimizi ziyaret ettik. İnşallah bu toplumun mücadele gücü olan Çanakkale’yi yeni nesile ve gençlere yeniden aktaracağız. Gençlerimizin nasıl bir toprağa ve nasıl bir geçmişe sahip olduklarını tekrar hatırlatmamız lazım. 250 Bin gencimizi Çanakkale’de şehit dedeleriyle buluşturacağız inşallah” dedi.