Kütahya’da, yaş haddinden emekli olan Vali Yardımcısı Mustafa İngenç için veda töreni düzenlendi.
Polisevi’ndeki veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali Şerif Yılmaz, Mustafa İngenç’in 40 yıl gibi uzun bir süre halka ve devlete hizmet ettiğini dile getirdi.
Yılmaz, "Torunlarıyla beraber sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum, dediğim gibi zaten kopmayacak burada devam edecek, İnşallah Kütahya ile ilgili birikimlerinden de istifade ederiz çünkü Kütahya ile ilgili yayınlanacak kitapları var, Kütahya’nın tarihi ile de var zaman zaman tartışıldı ama Kütahya’nın belli konularla ilgili araştırılması halen devam ettiğini bildiğim için söylüyorum, bunları da tamamlar. İnşallah buda Kütahya’nın kültürüne, birikimine, eğitimine katkı sağlar.Tekrar katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.Tekrar Mustafa Beye de hayırlı olsun, hepimize de Allah nasip etsin.Mustafa beye de tekrar ailesiyle beraber sağlıklı huzurlu uzun ömürler diliyorum” dedi.
Veda yemeğine Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Yavuz, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri ve davetliler katıldı.(EFE)