ARTVİN (AA) - Ardahan Valisi Ahmet Deniz, 26 yıl önce maiyet memuru olarak görev yaptığı Artvin'i ziyaret etti.

Vali Kemal Cirit'i makamında ziyaret eden Vali Deniz, Artvin’in memuriyet hayatında ilk görev yeri ve ilk göz ağrısı olduğunu belirterek, "Hiçbir zaman unutamadığım Artvin'i, değerli insanlarını ziyaret etmek amacıyla kente geldim. Yaklaşık 26 yıl sonra Artvin'e geldim ve çok duygulandım. Sayın valimizi makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettik" dedi. 

Deniz, Artvin'de görev yaptığı dönemde, Çoruh Nehri üzerinde yapılması planlanan barajlarla ilgili brifingler verildiğini ifade ederek, "O yıllarda gündeme gelen ve yapılması hayal olan devasa baraj projelerinin bugün hayata geçirildiğini gördüm. Devletimizin Artvin'e çok büyük yatırımlar yaptığını memnuniyetle karşıladım. Devletimizin gücü, büyüklüğü ve kudreti Artvin'e yakışmış ve güzel hizmetler sunulmuş. Devasa projeler tamamlanarak ülkemizin enerji üretimine katkı sunmaya başlamış. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Cirit, konuğu Vali Deniz'e, Şavşat mimarisine uygun yapılmış ahşap ev maketi hediye etti.