AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, bu seçimde ilk defa oy kullanacak olan gençlere eski ve yeni Türkiye arasındaki farkların çok iyi anlatılması gerektiğini söyledi.
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Çivril Mahallesi sakinleriyle düzenlenen halk toplantısında bir araya geldi.
Eski ve yeni Türkiye örneklerini her yerde anlattığını ifade eden Köktaş, ”AK Parti iktidarıyla birlikte Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa çıktığını gençlerimiz bilmeyebilir. Her zaman bu hizmetlerin yatırımların var olduğunu ve yine böyle devam edeceğini düşünebilir. Bunun için siz büyüklerimize önemli görevler düşüyor. Eski ve Yeni Türkiye’nin yani AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemizde gerçekleşen değişimleri onlara anlatın. Anlatın ki ülkemizi eski Türkiye’ye çevirmek isteyenlere 7 haziran da tokat gibi cevap verin. Bakın değerli hemşehrilerimiz 13 yılda yapılan görülmemiş yatırımlarla hastaneler yeniden inşa edildi, nitelikli yatak oranı artırıldı. Koğuş sisteminden konforlu oda sistemine geçildi. Muayene ve ilaç kuyrukları sona erdi. Artık bir telefonla randevu alıyor, ilacını istediğiniz eczaneden alabiliyorsunuz. Uygulamaya koyduğumuz Ücretsiz Ders Kitabı projesiyle öğrenciler için kitap bulma derdine, veliler için kitap alma çilesine son verdik. Hatırlarsınız her eğitim öğretim başlangıcında bir altta okuyan akrabalarımız, komşularımızın çocuklarının kitaplarını almak zorunda kalırdık. Şimdi kitaplar sıraların üstünde. Çağın ilerisinde bir anlayışla Türkiye’yi ulaştırma ve haberleşme altyapısında dünya standartlarının üstüne taşıdık. Ülke geneline yayılan bölünmüş yol seferberliğinden Samsun da yararlandı” diye konuştu.