Olay Selma K.'nın eşine boşanma davası açması ve Yusuf K.'nın "Çocuğa DNA testi yapılsın" demesiyle ortaya çıktı. Raporda sonuç negatifti. Eymen ile adıyamanlı bir ailenin bebeği Hastanede karışmıştı. Gaziosmanpaşa Özel Asya Hastanesi'ne 3 milyonluk dava açan Selahattin Demirler yaşadıklarını şöyle anlattı:
Bir testle hayatım karardı
Bebek 4,5 kilo olduğu için sezaryenle doğum gerçekleşti, odaya 3 kilo sarışın bir bebek getirildi. Eşimden şüphelendim, ayrılığın eşiğine geldik, Adıyaman'a geri döndüm. Bu sırada hastanenin sahibi beni aradı. Yapılan DNA testiyle hayatımız karardı. Eymen için ‘babalık' davası açtım ama cihangir'i de vermek istemiyorum. Aile boşanma aşamasında. Dava açarlarsa ‘Cihangir'e bakamazlar' diyeceğim.
Bizi ilk kez gördü,'baba'dedi
Yeniden hamile olan anne Meryem Demirler'in olayı duyunca şoka girdiğini söyleyen Selahattin Demirler "Eşim ilk göz ağrımı vermem diyor. Diğer ailede yaşayan Eymen, 3 yıl anne dediği Selma Kılıç ile Adıyaman'a geldi. Bize çok benziyor. İlk gördüğünde bana ‘baba' dedi" diye konuştu. Hastane sahibinin ‘100 bin lira verelim konu kapansın' teklifini yaptığını belirten Demirler, 'cezalarını çekecekler" dedi.

Kaynak:Akşam