Mezitli Belediyesi, kırsal alanda yaşayan kadınları ilk kez sinemayla buluşturdu. İlçede birlik ve beraberliği sağlayacaklarının altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Mezitli büyük bir ailedir" dedi.
Kırsal alanda yaşayan vatandaşlarla kentlinin kaynaşması adına bir çok girişimlerde bulunan Mezitli Belediyesi, hayatlarında hiç sinema izlememiş vatandaşları sinemayla tanıştırdı. Benzerini kırsalda yaşayan çocuklara yıl başı armağanı olarak sunan belediye, etkinliği tekrarlayarak bu defa Çevlik Mahallesi’ndeki kadınlara aynı fırsatı sundu. Yemeğin ardından film izlemek için sıraya giren kadınların mutluluğu gözden kaçmadı. Aralarında 80’li yaşlardaki kadınların da bulunduğu gurup, çocuklarıyla tek başına kalmış bir kadının öyküsünü anlatan ’Bizim Hikaye’ filmini izlediler. Büyük bir heyecan içerisinde filmi izleyen kadınlar, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdiler.
MEZİTLİ’DE YAŞADIĞIMIZ İÇİN ŞANSLIYIZ
Mahallelerine öncelik tanındığı için mutlu olduğunu ifade eden Çevlik Mahalle Muhtarı Ali Uğuz, "Mahallemizde yaşayan kadınların sinemaya gelip film izleyecek olmaları çok farklı bir duygu. Mezitli’de yaşadığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Bu şansı bize veren Başkanımız Neşet Tarhan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.
Kırsaldaki vatandaşların her fırsatta yanında olduğunun altını çizen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Hiç sinemaya gitme fırsatı bulamamış kırsalda yaşayan kadınlarımızı sinemayla buluşturduk. Buna benzer birçok çalışmalar yapmaktayız. En büyük amacımız kırsalda ve kentte yaşayan vatandaşlarımızın birlik beraberliğini sağlamak. Vatandaşlarımızın kaynaşmalarına ve tanışmalarına aracı olmak. Her zaman dediğimiz gibi Mezitli büyük bir ailedir. Bu ailedeki huzuru ve barışı sağlamak da bizim görevimizdir. Bununla ilgili üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.