Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun’da aday tanıtımı için yürüyüş düzenledi.
Merkez Debboy mevkiinden başlayan yürüyüş Fatih Caddesi CHP İl binasının önüne kadar devam etti. CHP binası önüne hazırlanan platforma, İl Başkanı Sinan Kitapçı, milletvekili adayları Bülent Yener Bektaşoğlu, Selahattin Karaahmetoğlu, İbrahim Akgün, Basri Gürsoy ve Belediye Başkanı Kerim Aksu alkışlarla davet edildi. Birinci sıra adayı Bülent Bektaşoğlu, yaşanacak bir Türkiye için yola çıktıklarını belirterek “Bize güç verdiniz, kuvvet verdiniz. Her şey çok güzel gidiyor. Biz Giresun’da birinci parti olmanın gayretindeyiz. Halkımız bize bu gücü veriyor. Sizlerin ilgisi bize moral veriyor. Haydin birlik olalım, geldikleri gibi gidecekler “ dedi.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP adaylarının Giresun halkı tarafından sıralandığına dikkat çekerek “Değerli Giresunlular, bu adaylarımız kapalı kapılar ardında değil sizlerin oyları ile seçildi. Sizler seçtiğiniz adaylara sahip çıkacaksınız. Hep birlikte partimize sahip çıkacağız. Emeklinin refahı için, taşeron köleliğine son vermek için, işçilerin, maden facialarına son vermek için CHP İktidar olmalıdır. Partimiz Giresun’da birinci olacaktır. İktidara geliyoruz“ diye konuştu.
Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Keşap Durağı mevkiindeki seçim bürosunun açılışını milletvekili adayları, belediye başkanı ve partililer ile birlikte yaptı.