Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kura çekimi sonrası, şanslı bir kura olduğunu söyledi.
Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Ercan, bugün İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenen 2017 U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kura çekimi sonrası değerlendirmelerde bulundu. 8. Grup’ta Hollanda, Slovakya, Belarus ve Kıbrıs Rum Kesimi ile final mücadelesi verecek Ümit Milli Takım’ın teknik patronu, "Grupları teker teker ele aldığımız zaman, şanslı bir kura çektiğimizi söyleyebiliriz" dedi.
Ercan, gruptaki rakiplerle daha önce bu düzeyde karşılaştıklarını hatırlatarak, "Geçen sene, 1992 doğumlu oyuncu jenerasyonu ile son anda play-off oynama şansını kaçırmıştık. Umuyoruz ki bu yıl uzun süredir katılamadığımız finallerin vizesini alacağız" diye konuştu.
Daha önce sekiz takımın katılımı ile yapılan finallerin 2017 yılında 12 takımla yapılacağını ifade eden Ercan, "Dört ülkeye daha finale katılma hakkının verilmiş olmasını bir avantaj olarak görüyoruz. Grup birincileri artık doğrudan finallere yükselecek" şeklinde konuştu.