Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekilli adayı olabilmek için başvuruda bulunan aday adayları için gerçekleştirilen Temayül Yoklamasına katıldı.
Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Temayül Yoklamasına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya ve Şule Uygur ile Yunusemre Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, temayül yoklamasına katılan adayları tek tek ziyaret ederek başarı diledi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, birbirinden değerli milletvekili aday adaylarının bulunduğunu vurgulayarak, adayların centilmen bir yarış içinde olduğunu kaydetti. Çerçi, partililerin temayül yoklamasına yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayarak, "Gördüğünüz gibi çok sayıda aday adayımız var. Hepsi birbirinden değerli. Oy kullanmaya gelen partililerimizde kongreye baya ilgi gösterdiler. Partililerimiz ilçelerimizden akın akın geliyorlar. Burası bir bayram havası içerisinde. Bütün aday adaylarımızı tebrik ediyorum. Bizlerde oyumuzu kullandık gayet demokratik ve centilmen bir yarış var. Aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Güzel bir yarış olacak ve temayül yoklamasının milletvekilleri adaylarının belirlenmesinde etkisi olacak. Hayırlısı olsun AK Parti en güçlü partidir. İnşallah 7 Haziran seçimlerinden de başarılı bir şekilde ayrılacağız" dedi.
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Yunusemre Belediye Başkanı Çerçi, delegelerin fotoğraf çekme isteğini kırmadı. Başkan Çerçi, temayül yoklamasında oy kullanmasının ardından temayülden ayrıldı.