Adıyaman Malazgirt Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. ve 2. kademe okulunda eğitim gören 45 öğrenci karnelerini Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör’ün ellerinden aldı.
Yeni Mahallede bulunan Adıyaman Malazgirt Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. ve 2. kademe okulunda düzenlenen karne programına Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, milli eğitim şube müdürleri, öğrenciler ve öğrenciler katıldı.
Karne dağıtım töreninde bir konuşma yaoan Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör, “Sevgili öğrencilerimizin eğitim yılının verimli ve bereketli olduğuna inanıyorum. Önümüzdeki yıl da tekrar onların başarılı geçmesini temenni ediyorum. Öğrencilerimizin burada okulda öğrendikleri becerileri uzun tatil döneminde de unutturmamaya çalışalım” diyerek bütün öğrencileri tebrik etti.
Daha sonra konuşan Adıyaman Vali Yardımcısı Murat Süzen ise, “Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Celil Güngör’ün Adıyaman’da olmasından dolayı oldukça memnun olup sevindik. Adıyaman’da bulunan özel eğitim duyarlılığından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Özel eğitim okullarına çok büyük bir duyarlılık gösteriyor kendisi. Allah izin verirse bu sene içerisinde bir özel eğitim okulumuz yapılacak inşallah. Ben bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından özel eğitim gören 45 öğrenciye karneleri dağıtıldı.