TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, milletvekili aday adaylığı için yapılan temayül yoklamasını değerlendirdi.

Revi, yaptığı yazılı açıklamada, 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen temayül yoklaması için 19 sandık kurulduğunu ve bin 718 teşkilat mensubunun oy kullandığını belirterek, "Teşkilat mensuplarımıza katılımlarından ve katılımlarındaki örnek teşkilatçılık anlayışı ve olgunluklarından dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Yoklamadan önce milletvekili aday adaylarımız 18 ilçede teşkilatlarımızı ve son olarak il yönetimini ziyaret etti, kendilerini tanıttı" ifadesini kullandı.

Temayül yoklamasında örnek bir teşkilatçılık olduğunu vurgulayan Revi,  şunları kaydetti:

"Her biri birbirinden değerli aday adaylarımızın sergiledikleri tablo da takdire şayandır, hepsi gönlümüzde birinci sıradan milletvekili adayıdır. Yoklama sonucunda teşkilatımızın kararına da herkes saygı göstermek zorundadır. Türkiye’de 400 milletvekilliği ve Trabzon'da 6-0 hedefimizle girmiş olduğumuz bu yolda teşkilatlarımızın bu enerjisi ve dinamikliği bizleri mutlu etmiştir. Temayül yoklamasının hayırlara vesile olmasını diliyorum."