PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’un Basın Sözcüsü Bülent Uzel, kulübe Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan dışında kimsenin maddi destekte bulunmadığını belirterek, sosyal medyada yer alan Büyükşehir Belediyesi’nin Adanaspor’a destek verdiği iddialarını yalanladı.
Kamuoyunda Büyükşehir Belediyesi’nin Adanaspor’a yardım ettiği yönünde haberlerin doğru olmadığını belirten Uzel, “Zaman zaman sosyal medyada Büyükşehir Belediyesi’nin Adanaspor’a destek verdiği şeklinde yazıları bizler de görüyoruz. Bu söylemlerin hepsi asılsızdır. Bu bir tercih meselesidir. Büyükşehir Belediyesi tercih hakkını bizden yana kullanmadı. Bugüne kadar kulübümüze Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan kombine bilet alarak destek olmuşlardır. Onların dışında hiçbir destek görmedik" dedi.
Kendilerine en büyük gücü ve desteği Adanaspor taraftarının verdiğini ifade eden Uzel, "Eğer Büyükşehir Belediyesi’nden destek gelseydi bizlere gerek kalmadan zaten kendileri kamuoyu ile paylaşırdı. Desteğin gizlisi saklısı olmaz. Biz sadece Seyhan Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi’nden kombine bilet anlamında yardım aldık. Taraftarımız ise her zaman bizim yanımızda oldu" diye konuştu.