Vali Güngör Azim Tuna, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, Trafik Polis Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Tatlı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, polisin birçok görevi layıkıyla yerine getirdiğini söyleyen Vali Tuna, polisin, vatandaşın can ve mal güvenliğini teminat altına alabilmek için 24 saat gece gündüz demeden çalıştığını belirtti. Tuna, iyi yetişmiş insan gücü, yüksek donanım düzeyi ve çağdaş görev anlayışı içerisinde, toplumun güvenlik hizmetini başarıyla yürüten polis teşkilatının 170. yaşını kutladı.
Türk Polis Teşkilatı tarafından vatandaşların huzur ve güvenliğine yönelik yapılan üstün çalışma azminin takdire şayan olduğunu belirten Vali Tuna, güvenliğin ve ihtiyaçlarının sağlanması hususunda polise verdikleri desteklerden dolayı Eskişehir halkına teşekkür etti.
Ziyaretten dolayı duyduğunu memnuniyeti ifade eden Müdür Mehmet Tatlı ise, eğitim merkezi tarafından yapılan çalışmalar hakkında Vali Tuna’ya bilgi verdi. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen kursiyerlere, "Temel Trafik ve Kaza İnceleme Eğitimi" ve "Kaza Araştırması ve Bilirkişilik Eğitimi" verdiklerini aktaran Müdür Tatlı, amaçlarının trafik personelinin en iyi eğitimi almasını sağlamak olduğunu bildirdi.
Makam ziyaretinin ardından Vali Tuna, Trafik Polis Eğitim Merkezi’ni gezerek, Müdür Tatlı’dan bilgi aldı. Vali Tuna’ya bu ziyaretlerinde Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı da eşlik etti.