Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayı Sait Gönen, seçim çalışmaları kapsamında Bozkır ilçesinde hemşehrileri ile buluştu.
MHP adayı Sait Gönen seçim çalışmalarında bu kez memleketi Bozkır’da seçmenle buluştu. Belediye Yasasıyla mahalle olan Dereiçi ve Fakılar da hemşehrileriyle buluşan Gönen bir yandan da hasret giderdi. Hemşehrilerinin sevgi ve özlem dolu karşılamalarından zaman zaman duygulandığı gözlenen vekil adayına hemşehrileri sorunlarını anlatarak yardım istedi.
Belediye Yasasından şikayetçi olan yöre halkı belediyelerini geri isterken en büyük sorunlarını sağlık konusunda yaşadıklarını dile getirerek, Dereiçi’nde doktor ve hemşire olmadığını ve sağlık konusunda çok sıkıntı yaşadıklarını söylediler. Daha önce 21. dönem MHP Konya milletvekili olarak parlamentoda görev alan ve o dönemde Dereiçi’nin sağlık sorunlarını çözdüğünü hemşehrilerine hatırlatan Sait Gönen, “Tüm sorunlarınız hakkında bilgim var. İnşallah mecliste görev alırsam, öncelikle sağlık konusunda sorunlarınız çözmek boynumun borcudur. Belediyeler yasasının mağduru olan ve bize bu konuda talepte bulunan Konya’nın tüm belde ve ilçelerindeki vatandaşlarımız için seçim beyannamemizde konu ile ilgili yer alan vaadimizi yerine getireceğiz ve belediyelerinize yeniden kavuşacaksınız. Hizmetlerimizi yapabilmemiz için iktidara gelmemiz şart. Hemşehrilerim olarak sizlerden MHP’ye desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.
Öte yandan bu yıl 8. düzenlenen Aşağı Eşenler Yayla şenliğinde, MHP’nin seçim şarkılarından "Türkiyem" ile ağırlanan Sait Gönen vatandaşlarla sohbet ederek, gösterilen ilgiye teşekkür etti.