Mete Vardar, Bursaspor Başkanının yeşil-beyazlı takım aleyhine verilen penaltı pozisyonuna isyan etmesine cevap olarak Fernandao’ya verilmeyen kırmızı karta bakılmasını istedi.
Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, sahasında ağırladığı Bursaspor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan siyah-beyazlı kulübün futbol A takımdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, “Lig liderliğimizi devam ettirmek istiyorduk. Bursaspor iyi oynayan bir takım. İlk dakikadan son dakikaya kadar Beşiktaş maçı çok istedi. Galibiyeti hak ettik ve futbolcularımızı, teknik heyeti kutluyorum. Şampiyonluk yolunda bu şekilde devam edeceğiz. Bursa için de önemli bir maçtı. Golün son dakikada gelmesi gerginliğe sebep olmuş olabilir. Biz bunlara takılmıyoruz. 47 puanımız var. Beşiktaş camiası için Türkiye için Perşembe günü önemli bir maça çıkacağız. Beşiktaş hem Türkiye’de hem de Avrupa’da iyi işler yapıyor” dedi.
“TAKIMIN DESTEĞE İHTİYACI VAR”
Taraftarların takıma daha çok destek vermesi gerektiğini ifade eden Vardar, “Bu çocukların daha çok desteklenmesi gerekiyor. Bursa gibi bir rakip, lig lideriyiz, pazar günü saat 16.00’da olan bir maçta taraftarımız çok fazla ilgi göstermedi. Taraftarımız bundan sonraki maçlarda bizi yalnız bırakmasın. Bu takımın desteklenmeye ihtiyacı var” açıklamasında bulundu.
“BURSASPOR KIRMIZI KARTA İSYAN ETSİN”
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’nın penaltı pozisyonuna isyan etmesinin hatırlatılması üzerine Vardar, buna cevap olarak, “Bursaspor, Fernandao’nun verilmeyen kırmızı kart pozisyonuna isyan etmeli. Yalnızca kırmızı kart ile geçiştirilecek birşey de değil. Kişisel olarak da yapmaması gereken bir şeyi yapıyor. Hepsi bu işten ekmek yiyor” diye konuştu.