Dün akşam saat 23.00 sıralarında Kağıthane Sadabat Viyadüğü'ne gelen Ahmet S., korkulukları geçerek yaklaşık 40 metre yükseklikten kendini aşağı bırakmak istedi. Olay yerine gelen polis Ahmet S.'yi ikna etmeye çalışırken, itfaiye de her ihtimale karşı viyadük altında branda açtı.



AİLESİ UZUN SÜRE İKNA ETMEYE ÇALIŞTI


Bu sırada haberi alan Ahmet S.'nin anne, babası ile kız kardeşi de taksiyle olay yerine geldi. Gözyaşları içinde abisinin yanına koşan kız kardeş Reyyan S., "Abi ne olur atlama" diyerek feryat ederken, borçları olduğunu söyleyen Ahmet S. ise kendisini ikna etmeye çalışan babasına, "Ben artık çok bunaldım. Şimdi işin ucunda ölüm var diye mi yanımda oluyorsunuz. Şimdi mi aklınıza geldim" diye sitem etti.



BEBEĞİ OLACAĞINI ÖĞRENİNCE VAZGEÇTİ


Bir süre sonra ise olay yerine 3 yıldır evli olduğu eşi Ferda S. geldi. Gözyaşları içinde kocasına seslenen Ferda S., elini uzatarak eşinden intihar girişimini sonlandırmasını istedi. Olumsuz cevap alınca da fenalaşan ve yakınlarının yardımıyla ayakta durabilen Ferda Şaka, eşine hamile olduğunu söyleyince ise her şey değişti. Baba olacağını öğrenen Ahmet S., bir anda gözyaşlarına boğuldu.



Çift arasında duygusal anlar yaşanırken, şaşkınlık içerisinde eşine sarılan Ahmet S., çevredeki polisler ve ailesinin alkışları eşliğinde intihardan vazgeçti. Çiftin aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenildi. Ahmet S., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.


Kaynak: Habertürk