Muratpaşa Belediyesi Kültür Müdürlüğü ile Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen enstrüman kurslarını ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, kursiyerlerin çaldıkları türkülere eşlik etti.
Tek Kapılı Han Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen bağlama kursunu ziyaret eden Başkan Ümit Uysal, kursiyerlerin bağlamayla çaldıkları türkülere eşlik etti. Bağlama Kursu öğretmeni Emrah Doğan’dan kurslar hakkında bilgiler alan Başkan Uysal, kursiyerleri başarılarından dolayı tebrik etti.
Muratpaşa’da kültür, sanat ve spora büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ümit Uysal,“Muraratpaşa’da meslek edindirme, hobi ve enstrüman kurslarının sayısını vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda artıracağız. Muratpaşa’da yaşayan vatandaşlarımızın mutlaka sanat ve sporun bir dalıyla uğraşmasını istiyoruz. Kurs merkezlerimizde vatandaşlarımızın meslek edinmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor” diye konuştu.
Tek Kapılı Han Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen enstrüman kurslarında bağlamanın yanı sıra, ikişer ayrı grupta gitar ve kabak kemane dersleri de verildiği, enstrüman dönem kurslarının 15’şer kişilik gruplar halinde dört ay boyunca süreceği belirtildi.