Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesinin 7. olağan genel kurul toplantısında Recep Çınar güven tazeledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda yönetim kurulu ve denetleme kurulu raporları okunarak kabul edilmesinden sonra yönetim kurulu oy birliğiyle ibra edildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz yaptığı konuşmada, TSYD Konya Şubesine yeni dönemde başarılar diledi. Ersöz, Konya’ya yapılan spor yatırımlarının devam edeceğini söyledi. TSYD Şube Başkanı Recep Çınar’da konuşmasında, 11 dalda faaliyet gösteren bir spor kulübü olduklarını hatırlattı. Konya sporunun kalkınması için dernek olarak çalışmaların süreceğini kaydeden Çınar, 3. dönemin hayırlı olmasını diledi.
Genel kurulun ardından ilk toplantısını yapan TSYD Konya Şubesi yönetim kurulu görev bölümünü gerçekleştirdi. Başkanlığa yeniden Recep Çınar getirildi. Ahmet Eser ve Tolga Durmaz 2. başkan, Sabit Horasan sayman, Murat Dönmez sekreter, H. İbrahim Parlak ve Hüseyin Avni Uğur üye olarak görev aldı.
Denetleme Kuruluna; A. Hakan Bahçıvan, Mustafa Arslan, Adem Alemdar, genel merkez delegelerine; Dursun Seyis, Sefa Özdemir, Hüseyin Oğuz, Kerem İşkan, Metin Oralöz, Yasin Duysak, Muhammed Gümüş, Selahattin Akçakaya seçildi.
Genel merkez genel kuruluna şube yönetimi de katılacak. Böylece Konya’yı İstanbul’da 15 delege temsil edecek.