Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Örencik ve Karaburç Mahallelerinde başlayan asfalt çalışmalarında incelemelerde bulundu.
Başkan Şahin bu kapsamda Karaburç ve Örencik Mahallelerini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde takip etti. Başkan Şahin’e Karaburç Mahallesi ziyaretinde Belediye Meclis Başkan Vekili Hamit Kılıç, Belediye Meclis Üyesi Eyüp Sabri Şahin eşlik etti. Örencik Mahallesi ana yol ve mahalle anayolları asfalt çalışmalarına ise AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Büyükşehir Belediyesi Bafra Şube Müdürü Yakup Tulum, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner de katıldı.
Başkan Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kısa bir süre önce Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk, Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Büyükşehir Meclis Üyeleri, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Belediyesi yetkililerimiz ile bir toplantı yapmıştık. Yapılan toplantıda Bafra’mızda grup ve mahalle yollarında yapılacak olan asfaltlama çalışmalarını görüşmüştük. Bunun sonucunda Samsun Büyükşehir Belediyemiz planlanan çalışmaları uygulamaya koydu. İnşallah bu çalışmalar artarak devam edecek. Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile sürekli istişare ve koordine içerisindeyiz. İnsanlarımıza hizmet etmek için gayret ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz beye ve değerli ekiplerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Bafra Belediyesi olarak biz de hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Bu yaz bozulan yollarımızda asfaltlama çalışmaları yapacağız. “