Okan Üniversitesi tarafından Türkiye’nin hemen tüm illerinde gerçekleştirilen ‘Sınavdır geçer’ programı, Diyarbakır’da öğrencilerin yoğun katılımı ile yapıldı.
Okan Üniversitesi tarafından lise ve üniversiteye hazırlık öğrencilerine yönelik yapılan ‘Sınavdır geçer’ programı Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Okan Üniversitesi Tanıtım Müdürü Servet Gülsün Şirin, Okan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mithat Kıyak, Proje Müdürü Bora Yücel, Okan Üniversitesi Diyarbakır Bölge Temsilcisi Sevda Aktan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Okan Üniversitesi’nin tanıtım filminin ardından ‘Sınavdır geçer’ sunumunu Servet Gülsün Şirin yaptı. Öğrencilere hayatları ve girecekleri sınavlarla ilgili çeşitli değerlendirmelerde bulunan Şirin, öğrencilerin hayatlarında alacakları kararların önemine dikkat çekti.
Programın ardından kurayla seçilen bir öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.
Etkinlik sonunda bir açıklama yapan Şirin, Diyarbakır’da olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, “Bugün Diyarbakır’da ‘Sınavdır geçer’ programını yaptık. Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin’den sonraki durağımız Diyarbakır oldu. Diyarbakır’da yaklaşık 2 bin öğrenci ile buluştuk. Okan Üniversitesi olarak programımızı Türkiye’nin birçok ilinde yapmayı düşünüyoruz” dedi.