MÜSİAD Manisa Şubesinin ev sahipliğinde “Maliye ve Vergi Politikaları” ana konu başlığı altında gerçekleştirilen 89. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısına MÜSİAD Düzce Şubesi katılım sağladı.
Toplantıya Düzce’den başta Başkan İsmail Çakmak olmak üzere, Metin Çalışkan, Ahmet Duman, Okan Eren Kuru, Bedri Sütlü, Dursun Baykal, Mustafa Erkan, Tanju Acar, Hasan Aktürk ve Fatih Güngör’den oluşan heyet ile toplantıya katıldı.
Toplantının ilk gününde Maliye Bakanlığı müsteşarı ve yetkilileri ile gerçekleştirilen toplantıda MÜSİAD üyelerinin bakanlık nezdinde yaşamış olduğu sorunlar ve çözüm önerileri üzerine duruldu. Düzce Şubesi olarak hazırlanmış olan raporda yer alan sorunları, ilgili müsteşara ileten Çakmak, bu sorunlara çözüm aradı.
Toplantının ikinci gününde gerçekleştirilen Başkanlar Toplantısına Başkan İsmail Çakmak, Teşkilatlanma ve Üye İlişkileri Başkanlar Toplantısına Ahmet Duman, Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Toplantısına Okan Eren Kuru katılırken, sektörel masa toplantılarında danışmanlık ve eğitim masasında Metin Çalışkan ve Hasan Aktürk, inşaat ve çevre sektör masasına Mustafa Erkan, basım, yayın ve medya sektör masasına Bedri Sütlü, gıda, tarım ve hayvancılık sektör masasına Tanju Acar ve Dursun Baykal, enerji sektör masasına Okan Eren Kuru katıldı.
Toplantı sonrasına Düzce heyeti Coşkun Yemek’in Manisa’ya açmış olduğu şubesini ziyaret ettiler. Heyeti karşılayan Tanju Coşkun ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti. Ziyaret iyi dilek ve temenniler ile son buldu.